Til forsiden

Konferansestedet

 

 

 

Thon Hotel Storo

Thon Hotel Storo er hovedstadens nyeste konferansesenter. Hotellet åpnet dørene i september 2018, og er lokalisert i Nydalen / Storo, med adresse Vitaminveien 23, 0485 Oslo.

Dette er et moderne hotell med store, komfortable rom og flotte, tidsmessige konferanselokaler. Her er også restaurant, bar og et velutstyrt treningsrom. Fra hotellet er det kort vei til T-bane (linje 4 Vestli-Bergkrystallen og linje 6, Ringen) samt alle busslinjer.

Overnatting

Bestilles som en del av konferansepakken, se under Påmelding

OBS! Det er rift om overnattingsplassene ved konferansehotellet. Arrangørenes garanterte romkvote er snart fylt opp for overnatting 25.-26/3 og 26.-27/3.  Her gjelder derfor den enkle regel;  Førstemann til møllen….! (Så langt plassen rekker).

Dersom det ikke lenger er mulig å reservere rom via konferansesiden, vil det fremdeles være rikelig med deltakerplass på selve konferansen (du krysser da av for dagpakker).  De som trenger overnatting kan i så fall også ta direkte kontakt med hotellet og sjekke; tlf 23 40 02 00 – eller prøve et annet hotell i nærheten.